Само в 7DniFutbol.bg

Изпратиха Херо като герой, той проплака преди да поеме към Разград: Едно от най-тежките решения в живота ми

7 Dni Futbol11.08.201712420
1

Вече бившият старши треньор на Иртиш Димитър Димитров се сбогува със сълзи на очи с казахстанския клуб. Българският специалист даде прощална пресконференция, на която официално обяви раздялата си с тима от Павлодар. Бургазлията, който почти сигурно ще поеме българския шампион Лудогорец след подадената от Георги Дерменджиев оставка, не сдържа емоциите си и призна, че му е било изключително трудно да се реши да си тръгне от Казахстан.

“Скъпи фенове, скъпи футболисти и ръководство на Иртиш. Трудно мога да намеря правилните думи в момента, защото съм изпълнен с емоции. Това е едно от най-тежките решения в моя живот. Болно ми е. Повярвайте ми – исках да остана, но не всичко зависи от мен. Чувствам се като част от Павлодар, а Казахстан е моята втора родина”, не скри вълнението си Херо.

“Обичам ви и ще ви обичам до края на живота си. Благодаря ви за отношението към мен. За мен то е много по-важно от едно първенство. Благодаря и на ръководството, че разбира моето решение. Повтарям още веднъж – много е болезнено и в момента трудно намирам думи да говоря. Винаги обаче ще обичам Павлодар и отбора”, допълни още българският
треньор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *