Само в 7DniFutbol.bg

Бивш защитник на ЦСКА призна: Свалих 20 кг., за да се върна на терена

7 Dni Futbol11.08.20175850
Созопол, Костадин Стоянов

Защитникът на Созопол Костадин Стоянов коментира поражението с 1:2 от Литекс в първи мач от 4-ия кръг на Първа лига. Тимът от морския град получи дори три червени картона.

“Ще гледаме видео, направихме детински грешки, ще анализираме, но според мен стояхме добре на терена. Поздравявам Томислав Йорданов за хубавия гол с глава. Липсваше ни малко късмет, или може би класа пред гола. По принцип не искам да коментирам съдията, но попрекалено много картони даде, като имаше грешки и в двете посоки. Има кой да го коментира, мачът свърши, даваха го по телевизията. Това не е моя работа, ние продължаваме напред. Жалко, че няма да използваме трима от момчетата в следващите мачове, тъй като са с диркетни червени картони”, сподели Стоянов, който говори за годините извън футбола.

“Натрупах стаж във футбола, но също така и без футбол. Бях дълго време контузен, отказах се, но след това се намери кой да ме оперира, след това реших да се върна в игра. Без миналата година с 2-3 мача в Ботев, мисля че около 4-5 години бях извън терените. Сега се чувствам отлично. Физически не съм бил толкова добре дори в ЦСКА. Опитът си е опит, но когато не играеш губиш много неща. Усещам го, но затова тренирах много сериозно. Имам нужда от мачове. Сега има цял полусезон, мачове за Купата. През зимата или лятото ще гледаме напред и по-нагоре, а може и със Созопол. Имаме потенциал за нещо повече от 4-5 място, но ще видим”, сподели Стоянов.

Който допълни, че е свалил 20 килограма, за да се върне на терена, като е било необходимо да гладува и да бъде много упорит.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *