Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Литекс отсече: Скоро ще се върнем в елита

7 Dni Futbol11.08.20172850
царско село литекс

Изпълнителният директор на Литекс Величко Дихонов сподели след победата с 2:1 над Созопол, че основната цел пред “оранжевите” е завръщане в елита.

“Създадохме нов отбор, който наскоро бе събран. Нормално е да има някои проблеми докато се обиграе. Отборът ще върви напред от мач на мач. Имаме доста млади играчи, които още изпитват напрежение. Литекс е име в българския футбол и ще се върне на своите позиции. Създадохме почти изцяло нов отбор, оттам идва тази нервност и спад в играта, но вярвам, че треньорското ръководство ще се справи. Хубавото е, че натрупахме добър точков актив. Днес не показахме истинското си лице, но и това ще стане скоро”, заяви Дихонов след срещата.

“Имаше играчи, които за пръв път играят във Втора лига и от това идва напрежението. Мачът е приключил, няма какво да търсим от съдиите. Целта ни е да спечелим престижно място. Може да искаме да сме първи, но ако не го постигнем с игра, няма как да стане. Трудно ни беше в Трета лига, но Литекс един ден ще се върне, където му е мястото, защото е марка в българския футбол”, допълни директорът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *