Само в 7DniFutbol.bg

“Сините” спират трансфер, смятан за спешен, заради решение на Роси

7 Dni Futbol10.08.201711640
делио роси

Левски най-вероятно няма да има нов защитник и тази седмица. „Меридиан Мач“ пише, че на „Герена“ правят всичко възможно, за да вземат нов защитник. Това е крайно наложително, тъй като Димитър Пиргов играе слабо, а Георги Ангелов изобщо не е бранител. Давид Яблонски пък известно време бе контузен. Така „сините“ са принудени да търсят нов футболист в тази линия.

Изненадващо обаче Делио Роси е предпочел известно време да се оправи с наличния потенциал, вместо да вземе играч. Причината е, че той иска да го избере и затова е стопирал трансфера към този момент.

Все пак на „Герена“ задържат сделката известно време и чакат заветното „да“ от Роси, в случай че той също се окаже недоволен от потенциала в защита. Сделка обаче е много малко вероятна до неделя, когато е мачът с Дунав, а първоначалните очаквания бяха точно обратните.

Както е известно, на „Герена“ направиха повече от мащабна селекция, но в защита реално конкуренцията е нищожна. Отдясно Милош Цвектович няма алтернатива и се налага да бъде преквалифициран Роман Прохазка. Отляво неубедителният Мики Орачев е сянката на Иван Горанов. В центъра пък, както споменахме, опции изобщо липсват.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *