Само в 7DniFutbol.bg

Невероятно! Издънка пак се спасява през иглени уши на “Герена”! Ето защо Роси ще го задържи

7 Dni Futbol08.08.201719810
левски сандберг

Голямата трансферна издънка на Левски от последните 2 години Симон Сандберг отново ще спаси мястото си на “Герена” през иглени уши. Шведският защитник, който дойде с големи очаквания, но така и не показа качества заради поредица контузии, ще получи шанс от новия наставник Делио Роси. Сандберг е само на 23 години и италианецът не иска да отписва никой от настоящия състав с лека ръка, особено от играчите, които не са получили достатъчно шансове до момента. В момента шведът отново е контузен.

Освен това Роси ще има и сериозни притеснения в защита за първия си мач начело на отбора. За битката с Дунав в неделя със сигурност е аут Димитър Пиргов, който бе изгонен срещу Верея. С Давид Яблонски и Иван Горанов пък ще трябва да се случи малко медицинско чудо, за да са на линия за мача с русенци. На практика на “Герена” в момента разполагат само с двама здрави защитници, като те са бекове – Милош Цветкович и Мики Орачев.

Георги Ангелов  бе преквалифициран в централен бранител след травмата на Яблонски и, ако чехът не се възстанови навреме за недел, то голямата въпросителна е кой ще партнира на играча с №25 в сърцето на защитата. Сандберг също не е ясно ще може ли да играе в неделя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *