Само в 7DniFutbol.bg

Oт Гълъбово отрекоха за скандал с БФС и хвърлиха вината върху Несебър

7 Dni Futbol08.08.20171070
тоди

От втородивизионния Ботев (Гълъбово) опровергаха информациите в медиите, че са нападнали БФС заради изготвената програма за първенството.

В събота Ботев (Гълъбово) се наложи с 2:1 над Несебър за втората си победа през новия сезон.

“БФС си решава за програмата. Има си Наредба и нормативни документи, които ние си спазваме. Правилниците са както за нас, така и за останалите отбори.

“Вероятно подобна информация е провокирана от противниковия отбор в последния ни мач, които имат претенции, че сме забавили игровото време. Но в крайна сметка добавеното време за първото полувреме беше три минути, а за втората част- 6.

“На единия от футболистите му беше първи мач и вероятно заради липса на игрова практика, му стана лошо. Другото момче има здравословен проблем в семейството и две нощи не е спал. Не беше напълно готов за мача, но излезе да играе. Вероятно и горещото време спомогна да се стигне до тези прекъсвания на мача за да им бъде оказана медицинска помощ, се казва в изявление на Ботев (Гълъбово) по повод информации, които не кореспондират изобщо с истината.

Иначе момчетата на Светослав Тодоров постигнаха втора победа в три мача и с 6 точки заемат 2-ата позиция, като отстъпват на Локомотив (София) само по голова разлика.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *