Само в 7DniFutbol.bg

В Етър са категорични: Нямаме достатъчно самочувствие

7 Dni Futbol08.08.2017480
Етър - Верея, Георги Андонов, Йордан Апостолов

Старши треньорът на Етър Велико Търново Иван Вутов призна, че на тима му липсва самочувствие. Специалистът сподели това след нулевото равенство срещу Дунав в Русе.

„Станахме свидетели на един мач с много единоборства и малко голови положения пред двете врати. На този етап повечето отбори не са в оптимално състояние. Мога да кажа, че ние сме довлни от тази точка и се надявам, че този резултат ще ни помогне за в бъдеще”, коментира Вутов.

„Смятам, че отборът ни няма достатъчно самочувствие, но в тима има много качествени футболисти и се надявам той да има по-осезаемо участие в първенството. Имаме футболисти, просто трябва да се сработят някои неща”, продължи той.

„Надявам се, че завръщането ни на стадион „Ивайло” за мача с Пирин да окаче благотворно влияние върху отбора. Притеснявам се единствено някои играчи да не прегорят заради ентусиазма по трибуните”, каза още Иван Вутов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ