Само в 7DniFutbol.bg

Боримиров скочи на Майкъла: Всички помним как източваше ЦСКА, той не е фактор във футбола

7 Dni Futbol07.08.201712800
боримиров

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров отвърна на Георги Илиев, след като Майкъла си позволи да го атакува, казвайки, че едва ли не е безгласна буква на “Герена”. Шефът в “синия” клуб говори и по друга гореща тема – съдийското ощетяване на тима при гостуването на Верея, загубено с 0:2.

“Да отвръщам на Майкъла, на Жоро Тарабата ли? Това Майкъла той си го измили. Всички го знаем като Жоро Тарабата. Нека си напада, аз не съм от хората, които ще тръгнат да му отговарят. Помним го как си вкара собствените фирми в ЦСКА да ремонтират стадиона, източваше клуба, имаше конфликт на интереси и всички го знаят. Няма какво да му отговарям. Той не е фактор във футбола, никога не е бил такъв”, каза Боримиров.

“Защо да ме наказват? Нормално е да защитавам Левски и да потърся обяснение за скандалното съдийство. Просто попитах делегата Никола Джугански какво беше това клане”, добави шефът в Левски.

“Не знам какво лошо има в това да отида и да разговарям с тях, търсейки обяснение”, каза още Боримиров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ