Само в 7DniFutbol.bg

Майкъла унижи брутално всички в Левски: Боримиров е никой! Роси да се готви за махленски футбол, сменя Ламборгини с Фиат

7 Dni Futbol07.08.201728600
делио роси

Бившият футболист и управник на ЦСКА – Георги Илиев заяви, че според него спортният директор на Левски Даниел Боримиров не изпълнява никаква функция в клуба, като мнението му е без каквото и да било значение и тежест.

Гледната точка на Майкъла, споделена пред Gol.bg:

“Безгласна буква. Точно така. Това е Даниел Боримиров в Левски.

Нима някой се съобрази с мнението му, когато стана дума за треньорската промяна? Нали много държеше на Митов? Нали искаше той да остане на всяка цена? Сега какво стана? Смениха Митов, без никой да се сети да пита Боримиров дали е съгласен. Това какво ви говори? Никой не го счита за фактор.

Това не може да е истински спортен директор на гранд. Именно той трябва да предложи и определи кой да бъде новият треньор. А не направо шефовете.

Сега Делио Роси нито е водил подготовка, нито е правил селекция. Нищо. Тоест има много вратички, чрез които да се освободи от отговорност. Изключително изненадан бях, когато научих. Много, наистина. За Делио Роси това е все едно да смениш Лаборджини с Фиат. Да се готви за футбол от махалата и редица непрофесионални неща, с които със сигурност не е свикнал.

Съперниците на Левски ядат банички за закуска, но после ги бият с 2:0. Без значение кога, как и къде.Дали човек като Роси е готов за подобно петно върху кариерата си?”, завърши въпросително Майкъла.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ