Само в 7DniFutbol.bg

Берое най-накрая завършва селекцията! Томаш уреди чужденци за най-проблемните постове

7 Dni Futbol07.08.20175980
Славия - Берое, Александър Томаш

Берое очаква двама чуждестранни футболисти в близките дни. Става въпрос за централен защитник и централен нападател. Засега техните имена са пазени в тайна. Знае се, че са свободни агенти с европейски паспорти.

Наставникът на зелено-белите Александър Томаш държи да засили атаката на всяка цена. Реално в момента той не разполага с нападател тип таран. Преди дни оферта е била отправена към напусналия Локомотив Пловдив Мартин Камбуров. Той обаче има предложение и от Георги Ива-нов-Гонзо да подсили Черно море. Томаш търси сериозен партньор на Павел Виданов, с който да заздрави ариергарда.

В следващия кръг Берое приема Ботев Пловдив в дербито на Тракия. Наставникът Александър Томаш изрази надежда, че вече ще може да използва Антон Карачанаков в цял мач.

“Надявам се Антон Карачанаков скоро да е готов да играе повече време на по-високо ниво, защото има потенциал. Търсим още 2-3 попълнения. Не е лесно. Искам мачът с Ботев да е по-особен както на терена, така и на трибуните”, сподели Томаш.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ