Само в 7DniFutbol.bg

План “Б” на “Герена” е успешен! Левски уреди нов защитник

7 Dni Futbol07.08.201719880
Верея - Левски, Спас Русев, Даниел Боримиров

Левски чака ново попълнение в защита до няколко дни, научи „Меридиан Мач“. Припомняме, че „сините“ търсят усилено централен бранител. Те бяха набелязали трима -французин, аржентинец от първенството на Словакия и млад холандец от ПСВ. Всички те обаче отказаха да дойдат на „Герена“. Сега „сините“ работят по план „Б“ и са много близо до осъществяването му.

В същото време защитникът Димитър Пиргов, който получи червен картон в злополучния мач с Верея, призна, че последните две седмици са били много тежки.

„Грешките на съдиите се отразиха, но не трябва да търсим в тях вината. Трябва да търсим нашите грешки. Последните две седмици бяха тежки за нас футболистите. Отразиха се тези неща, трябва ужасно много работа. С вяра и тренировки нещата ще станат. Всичко в съблекалнята е спокойно, очакваме новия треньор“, заяви Пиргов, чийто редовен гол не бе признат срещу Верея.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ