Само в 7DniFutbol.bg

Войн Войнов каза защо Локо яде здрав бой на “Армията” и обяви нов трансфер в тима

7 Dni Futbol06.08.20175740
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Войн Войнов

Старши треньорът на Локомотив Пд Войн Войнов заяви, че отборът му е допуснал прекалено много индивидуални грешки и това е причината за тежката загуба с 1:4 от ЦСКА в София.

“Допуснахме повече грешки и бяхме наказани, трябва да работим още в атака, за да сме по-резултатни. Индивидуални грешки днес доведоха до тази загуба. ЦСКА днес бе по-търсещият и по-добрият отбор. Не съм доволен, но има и такива мачове. Три от четирите гола дойдоха след наши грешки и контраатаки, а това на “Армията” е голям минус за всеки гост.

Ранният гол винаги е неприятен на “Българска армия”, публиката също много влияе и много подкрепи своя отбор. Ние разочаровахме нашите симпатизанти и ще направим всичко да ги зарадваме следващия мач.

Трябва ни още малко хъс и завършващи удари в атака, за да материализираме усилията на останалите футболисти”, каза Войнов и коментира селекцията в тима.

“Исмаил Иса се коментира като име за ново попълнение, но той има оферти за чужбина. Ако не му се получи, може да акостира при нас. Асен Георгиев и Симеон Райков – първият чакаме още един ден и мисля, че ще е нас, а вторият от утре ще е наш играч”, разкри наставникът и сподели очакванията си за следващия мач на тима.

“Няма да подценим Витоша, имат добър колектив и дисциплина. Ще трябва да се потрудим да ги победим. Познавам отбора и треньорът им, няма да им правя реклама. Ще подходим сериозно на 100%.”