Само в 7DniFutbol.bg

Шефът на съдиите отсече: Ще има тежки санкции за реферите на Верея – Левски

7 Dni Futbol06.08.20176211
Верея - Левски, Мирослав Енчев, Петър Витанов, Жорди Гомез

Шефът на Съдийската комисия Петър Петров обяви, че асистент съдиите на мача Верея – Левски не са отговорили на нивото на Първа лига и ще последват тежки санкции.

“Има жалба от Левски. До три дни ще обявим решението си. Като шеф на Съдийската комисия ще кажа, че бяха допуснати груби грешки и съответно ще има тежки санкции за реферите, които с действията си, не отговориха на нивото на Първа лига. В другият мач вчера Витоша – Лудогорец също се получиха грешки на асистент съдията”, коментира Петров пред „Дарик Радио“.

Той отговори и на нападките от страна на “сините” свързани с твърденията за тенденциозност в отсъжданията.

“Аз не деля съдиите на синове, братя, кумове и сватове. Имаме ранглиста, от която избирам съдиите. Грешки се допускат. Не мога да приема конспирациите за тенденциозност. Няма как на всеки мач да се назначават международни съдии, защото все пак и Верея – Левски, и Витоша – Лудогорец не влизат в графата “дербита”, а и трябва да се дава възможност за развитие на младите рефери. Освен това на международните рефери се натрупаха и мачове в чужбина и е редно от време на време да получават почивка във вътрешните мачове”, допълни Петър Петров.

коментар

  • vi2la

    06.08.2017 at 19:19

    до сега зашто не коментира

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *