Само в 7DniFutbol.bg

Боримиров: Съдиите помогнаха на определени хора! Такова клане не бях виждал

7 Dni Futbol05.08.20174820
Верея - Левски, фенуш рошу

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров бе крайно недоволен от съдийството при загубата на тима с 0:2 от Верея в Стара Загора. Шефът на “сините” заяви, че подобно “клане” не е виждал до момента в кариерата си. Все пак Боримиров призна, че и отборът не е показал добра игра.

“По-голямо клане не бях виждал. Съдиите си свършиха перфектно работата. Гол от засада, никаква засада на Обертан и да се стигне до кулминацията – отмененият гол на Пиргов. Ще подадем жалба срещу съдията. Такива съдии нямат място в Първа лига. Не помагат на футбола, а на определени хора. Това беше тенденциозно съдийство.

Левски игра слабо. Доста се вдигна шум около треньора и футболистите се влияят. Решихме, че трябва да спестим на Ники Митов някои неща и затова той не води днес срещата. Делио Роси ще се запознае по-детайлно и дано от другата седмица да видим нов Левски. Още един двама футболисти могат да се вземат. Все пак трябва да се вместваме в някакви финансови параметри”, каза Боримиров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ