Само в 7DniFutbol.bg

Букарев изригна срещу играчите: Левски не може да губи така! Митов се превърна в жертва

7 Dni Futbol05.08.20176840
Верея - Левски, Асен Букарев

Треньорът на Левски за мача с Верея Асен Букарев коментира поражението с 0:2 от старозагорския тим. Специалистът добави, че доскорошният наставник на “сините” Николай Митов е станал жертва на времето. Той подкани играчите по-бързо да започнат да играят като отбор, а не като отделни индивидуалности.

“Искам да се извиня на публиката от мое име и това на играчите. Неприятна загуба. Всичко, което работихме като идеи не се получи. През второто полувреме ни беше трудно да пробием защитата на Верея”, започна Букарев.

“Нямаше свежест в играта. Говорихме едни неща, но не успяхме да ги направим днес. Разбрах, че Пиргов не бе в засада при гола, но няма какво да коментирам”.

“На Левски от доста време му липсват лидери, като изключим Прохазка. Тези момчета трябва да разберат по-бързо, че трябва да играят като отбор, а не като отделни индивидуалности”

“Ако бъда поканен да бъда част от щаба на Делио Роси ще го обмисля. Но повече не искам да коментирам. Искам да пожелая успех на Ники Митов и Мариян Христов. Те станаха жертва на нещо, което се повтаря в Левски от много години. Хубаво е, че новият собственик иска да промени това. В Левски не се дава време, а всички тези нови играчи имат нужда от такова”, заяви Букарев.

“Може да загубим, но поведениято ни не бива да бъде такова”, завърши той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ