Букарев изригна срещу играчите: Левски не може да губи така! Митов се превърна в жертва

7 Dni Futbol05.08.201700
Верея - Левски, Асен Букарев

Треньорът на Левски за мача с Верея Асен Букарев коментира поражението с 0:2 от старозагорския тим. Специалистът добави, че доскорошният наставник на „сините“ Николай Митов е станал жертва на времето. Той подкани играчите по-бързо да започнат да играят като отбор, а не като отделни индивидуалности.

„Искам да се извиня на публиката от мое име и това на играчите. Неприятна загуба. Всичко, което работихме като идеи не се получи. През второто полувреме ни беше трудно да пробием защитата на Верея“, започна Букарев.

„Нямаше свежест в играта. Говорихме едни неща, но не успяхме да ги направим днес. Разбрах, че Пиргов не бе в засада при гола, но няма какво да коментирам“.

„На Левски от доста време му липсват лидери, като изключим Прохазка. Тези момчета трябва да разберат по-бързо, че трябва да играят като отбор, а не като отделни индивидуалности“

„Ако бъда поканен да бъда част от щаба на Делио Роси ще го обмисля. Но повече не искам да коментирам. Искам да пожелая успех на Ники Митов и Мариян Христов. Те станаха жертва на нещо, което се повтаря в Левски от много години. Хубаво е, че новият собственик иска да промени това. В Левски не се дава време, а всички тези нови играчи имат нужда от такова“, заяви Букарев.

„Може да загубим, но поведениято ни не бива да бъде такова“, завърши той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *