Само в 7DniFutbol.bg

Бивш нападател на Левски, Литекс и Берое е цел №1 за заместник на Камбуров! На “Лаута” го искат с още двама бивши на “сините”

7 Dni Futbol05.08.201716650
войн войнов

Селекцията в Локомотив Пловдив продължава. В клуба са отправили конкретни оферти на трима футболисти, с които се надяват да подсилят състава си. Това са Симеон Райков, Асен Георгиев и Исмаил Иса. Първите двама вече тренират с отбора, но те, както и Иса, до последно искат да изчакат възможност да си уредят трансфер в чужбина. От Лаута обаче се надяват в началото на следващата седмица да получат положителни отговори и от тримата.

Най-наложително е привличането на централен нападател. Именно за това от черно-белия клуб са особено настоятелни в преговорите си с Иса. От началото на сезона, въпреки тежката програма, черно-белите спечелиха 5 точки. След гостуването на ЦСКА обаче Локо влиза в серия от мачове с по-слаби тимове, срещу които Войн Войнов ще има отчайваща нужда от изявен голаджия, тъй като се очаква тимовете на Витоша, Верея, Дунав и Пирин да играят по-затворено срещу черно-белите, а пловдивчани ще трябва да търсят попадения в тези срещи, за да затвърдят добрия си старт на сезона.

Междувременно пред Марица Чавдар Цветков заявява, че четиримата футболисти, които са на проби в Локо Пд ще бъдат освободени, тъй като не са впечатлили Войн Войнов.