Само в 7DniFutbol.bg

Отритнат от Локо (Пловдив) сменя Косоко в Ботев

7 Dni Futbol05.08.201710250
Румен Чандъров, Георги Самуилов, Ангел Палийски, Ботев Пловдив

Един от вариантите пред Ботев Пловдив за заместник на Омар Косоко е французинът Насер Шамед. Футболистът играе на същата позиция като Омар – зад нападателя и се отличава с техника и креативност.

Интересно е, че Шамед само преди няколко седмици изкара проби в Локомотив Пловдив и дори игра в контролата с Оборище, в която отбеляза и гол. На Лаута обаче отпратиха играча, защото търсят централен нападател, а на атакуващ полузащитник, въпреки че французинът остави добри впечатления, пише PlovdivDerby.com.

Друг интересен факт е, че Шамер е доведен в България от бившият играч на канарчетата Бамого, а за намирането на отбор помага Боислав Козакевич, който е мениджър на Косоко. Представител на Ботев Пловдив дори вече е наблюдавал изявите на Насер на живо в контрола, която се е играла на родна земя преди няколко дни. В началото на следващата седмица се очаква Николай Киров и щабът му да дадат отговор, дали искат доведения от Бамого футболист.

Вчера президентът на канарчетата Ангел Палийски обяви, че канарчетата по най-бързия начин ще привлекат поне трима футболисти. Припомняме ви, че в Ботев от няколко седмици е и Стивън Петков, който очаква да подпише договор с канарчетата, след като докаже, че е здравословно и функционално е в добро състояние след контузията, която получи наскоро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ