Само в 7DniFutbol.bg

Чашата преля! Вече няма какво да спаси наглата „синя” шефка

7 Dni Futbol04.08.20174570
диана иванова боримиров

Изцепката на Диана Иванова пред израелските медии може съвсем скоро да й коства доста скъпо. Дамата до преди известно време бе изпълнителен директор на „Герена”, но след серия от гафове бе понижена в обикновен юрист.

При разговорите с Аврам Грант обаче тя си позволи да говори пред еврейски медии, макар всички останали шефове да пазеха строга конфиденциалност относно това как са преминали разговорите с именития специалист. Нещо повече – тя дори бе обявила, че двете страни са се разбрали и договорът е само формалност. По нейните думи Грант трябваше да подпише вчера, което както се вижда, не е факт. Така тази поредна нейна изцепка може този път да й коства изцяло работата на „Герена”.

Със сигурност Спас Русев не е останал доволен, след като нито той лично, нито другите двама високопоставени хора в ръководството Красимир Иванов и Даниел Боримиров си позволиха да кажат нещо, но за сметка на това Диана Иванова го направи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ