Само в 7DniFutbol.bg

Пълен шаш на “Герена”! Чужденците в шок от неизвестното, подпалиха телефоните в клуба

7 Dni Futbol04.08.201717780
Левски Бистрица (30) вутов

„Синята“ мъгла тотално се е спуснала над „Герена“. Докато „сините“ шефове преговарят ден след ден с различни треньори и търсят с кой да сменят Николай Митов, футболисти и служители са в пълен шаш какво се случва. „Меридиан Мач“ научи, че голяма част от играчите са притеснени от случващото се и ден за ден звънят на служители, за да ги питат, кой ще води тренировката. Всеки ден Митов им казва, че ще се видят на следващия ден, но очевидно нестихващите различни информации за скорошна смяна разстройват всички в клуба. Играчи, особено чужденци, са звънели на служители, за да питат дали има вече смяна, кой ще води тренировката, както и срещата с Верея. Самите служители пък също са били в шах кога ще има изобщо занимания, след като това във вторник бе отменено.

Така търсенето на треньор и постоянните „интервюта за работа“ с различни специалисти от нещо положително и елитно, започват да пречат на клуба, защото несигурността в отбора е огромна. Със сигурност всеки един футболист е разколебан, след като в момента са водени от треньор, който буквално след час може вече да не е в клуба. Докато текат тренировките пък, у нас идват треньор след треньор, които водят разговори със собственика Спас Русев.

Цялата несигурност пък води до там, че дори в интернет е отразена смяната, която на практика не се е осъществила. Един кратък поглед на английската версия на Уикипедия, източникът от който всеки може да черпи информация за Левски, показва, че „сините“ са без треньор, след като на графата наставник пише „Вакантен“. Поглед в профила и на Николай Митов показва, че той също се води без работа, макар все още да си е треньор на „сините“. В цялата тази ситуация Левски трябва да гостува на Верея, като мачът ще бъде воден от самия Митов. Очевидно обаче ситуацията трябва да бъде решена час по-скоро, тъй като през другата седмица след мача с Верея Левски ще влезе в същия омагьосан кръг, докато не бъде обявено кой ще води отбора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ