Само в 7DniFutbol.bg

“Червените” със светкавична реакция за достъпа до “Армията”! Обръщат се директно към Фандъкова

7 Dni Futbol04.08.20179680
цска фенове сектор г

Феновете на ЦСКА подготвят петиция под името „За свободен достъп до стадион „Българска армия“ до столичния кмет Йорданка Фандъкова, пише „Тема спорт“. Действията на привържениците са предприети заради ограничения достъп на автомобили до „Армията“, който бе наложен от 2 август с решение на Дирекция „Зелена система“. В петицията само за 24 часа се бяха подписали около 1000 души. По този повод от фен клуб „Сектор Г“ излязоха с позиция в профила си във фейсбук.

„Както знаете, след абсурдното решение на Дирекция „Зелена система“ достъпът до „Армията“ е забранен за МПС, като изключения не се правят за никого, включително и за длъжностни лица на БФС, служители на клуба, деца, трениращи на комплекса, и привърженици – както в делнични дни, така и в дни, когато се играят срещи на стадиона.

Зад ЦСКА стоим НИЕ – голяма общност, която е готова да защитава интересите си, особено когато става дума за развитието на малките армейци, които са основните трениращи на „Армията“. В тази връзка ви призоваваме да подкрепите петицията, която, след като бъдат събрани достатъчно подписи, ще бъде внесена до кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова.

Моля, подписвайте и разпространявайте петицията! Подписът ви става валиден едва след като го потвърдите по имейла, който ще ви бъде изпратен автоматично от сайта“, се пише в позицията на фен клуб „Сектор Г“.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ