Само в 7DniFutbol.bg

Ще има ли Лудогорец нов треньор от понеделник? Херо изригна пред 7DF с отговора

димитър димитров херо

Че столът на Георги Дерменджиев в Лудогорец се клати, е ясно на всички, които следят процесите в родния футбол. Последните спекулации след отпадането от Шампионска лига снощи гласят, че пловдивчанинът ще бъде заменен от Димитър Димитров още в понеделник. 7DniFutbol.bg се свърза с Херо, който откровено се ядоса на информацията и в прав текст я нарече “лъжа”:

“Тези, които пишат тези лъжи, да ги коментират. Това са несериозни неща, които не знам от къде идват и какво целят. Имам договор до ноември месец с Иртиш и работя в този клуб дотогава. Има първоначални разговори за продължаването на контракта ми. Този сезон изплащаме стари дългове и затова бюджетът ни е свит, но от догодина няма да имаме задължения и нещата ще са много по-добре финансово, ще можем да си позволим селекция от добри футболисти от Казахстан и чужбина”, заяви Димитров и допълни, че не прави от сега планове за следващата кампания, защото преговорите са двустранен процес и не зависят само от него.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ