Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо скастри Митов: Отдавна нямаш място на “Герена”

7 Dni Futbol02.08.20178740
Левски Хайдук (13) митов

Бившият наставник на Левски Георги Иванов Гонзо коментира бурните дни на Герена. Той обясни, че не може да се постави на мястото на настоящия наставник на „сините“ Николай Митов, защото не би изпаднал в такова положение. Той добави, че всичко е въпрос на достойнство.

„ Да се надяваме, че Левски ще може да се бори за титлата. Но ще бъде трудно. Лудогорец си запази отбора, ЦСКА също. Левски гради нов отбор. Отбор се гради с времето. Но Левски ще е конкуренция на Лудогорец и ЦСКА. Но проблемите трябва да се решат по-бързо“, започна легендарната „деветка“ на „сините“.

„Аз не съм в клуба от една година. Всеки добър треньор със самочувствие и авторитет трябва да може да се справи със ситуацията. Левски му трябва самочувствие и спокойствие и нещата ще се получат. Ако го няма това, независимо дали е Грант или Моуриьно, няма никой да успее“

„Има много проблеми, футболни, треньорски, публика и ръководство. Не искам да правя анализ на ситуацията. Но това, което чета в медиите има проблеми на всички нива. Мисля обаче, че трябва да се подобрят отношенията между феновете и ръководството, и публика и отбор. Основен фактор на Левски е публиката“, добави Иванов.

„Аз не мога да гледам на тази ситуация, при нея Митов от много отдавна нямаше място на Герена. Не може зад гърба ти да преговарят с друг треньор и ти да искаш да си треньор на Левски. Всичко е въпрос на достойнство и самочувствие. Аз не бих изпаднал в такава ситуация. Аз не искам да се поставям в обувките на на някого – или са ти по-големи или са ти малки. Оценката я дава публиката. Когато тя не е доволна, какво правим ние треньорите в този отбор“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ