Само в 7DniFutbol.bg

Скандално решение! Футболистите на ЦСКА вече ще ходят пеша на Армията

7 Dni Futbol02.08.201722131
цска радост каранга

Вече няма да има свободен достъп с МПС-та до стадион “Българска армия”. Решението ще важи и за уикендите, когато се играят мачове. Ако някой иска да спре около стадиона, ще трябва да плаща на “Зелени системи” месечна такса в размер на 30 лева.

Ето каква е позицията по този въпрос на ЦСКА:

“Уведомяваме ви, че считано от 02.08.2017 година, Дирекция „Зелена система” към Столична община ограничава достъпа на МПС до стадион “Българска армия”. Това важи и за дните, в които на него се провеждат футболни мачове. Автомобили и всякакви превозни средства на официални и длъжностни лица от БФС, включително гостуващ отбор, делегати, съдии, журналисти и гости няма да бъдат допускани в близост до съоръжението.

Осъзнаваме, че по този начин всички, ангажирани с провеждането на срещите на отбора, ще бъдат максимално възпрепятствани да извършват служебните си задължения, но като съвестни и изрядни данъкоплатци, сме длъжни да спазваме наредбите на страната.
Всеки, който иска да дойде на стадиона с МПС, е длъжен да заплати месечна такса в размер на 30 лева в офиса на Дирекция „Зелена система”, срещу което ще получи съответния пропуск.

Извиняваме се предварително на стотиците засегнати от това неудобство лица, но на този етап ние като клуб няма как да променим нещата, въпреки усилените ни опити в последните няколко дни. Също така ви информираме, че всички служители на ЦСКА, отбор, спортно-технически щаб и персонал занапред ще идват пеша на работа.”

коментар

  • Зелен Фандък

    03.08.2017 at 10:34

    Че какъв е проблемът? Ако стотина души месечно ходят служебно на Армията, това са 3000 лева. Това е няколко пъти по-малко от измислените глоби на Кучев, Лучев и Бърдучев за бомбите, хвърлени от лумпени.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ