Само в 7DniFutbol.bg

Президентът на Ботев: Нямаше да тръгнем за Португалия, ако сме се предали

7 Dni Futbol02.08.20171680
палийски

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски обяви, че тимът вярва в отстраняването на Маритимо.

“Има настроение в отбора. Надявам се, че вече е забравено, това което се случи миналата седмица срещу ЦСКА. Дано настроението да се забрави на мача. Двата отбора имат шансове да продължат, но ще видим какво ще стане. Целият самолет е пълен, а от Чехия пътуват още фенове. Ще бъдат малко над 100. Отиваме да отстраним Маритимо. Иначе нямаше да ходим, ако сме се предали. Вчера си говорехме с момчетата, те също са мотивирани. Имаме още един ден, в който има какво да си кажем. Сигурен съм, че момчета ще се дадат всичко от себе си, за  да може най-накрая Ботев да прескочи този прословут трети кръг, тъй като винаги стигаме до него.

Омар Косоко ще изиграе последен мач. Надявам се да направи запаметяващ двубой, като ни помогне да продължим. Отива в ОАЕ, всичко е договорено, като само трябва да мине прегледи. Имаме оферти и за други играчи, но на този етап не желаем да продаваме. Относно нови играчи трябва да питате треньорския щаб, но ще търсим заместник на Косоко”, коментира Палийски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ