Само в 7DniFutbol.bg

В Пирин са убедени: Не сме по-лоши от лидера в Първа лига, даваме всичко за победата

7 Dni Futbol02.08.2017510
Берое - Пирин Благоевград, Милен Радуканов

Пирин ще излезе пределно мобилизиран срещу водача във временното класиране на Първа лига- Черно Море, заяви старши треньорът на орлетата Милен Радуканов на днешната си редовна пресконференция.

„С наказанията на Суда и Костадинов имаме налични 18 състезатели и ще се справим с тях срещу корав съперник. Нашите футболисти не са по-лоши от техните и ще дадем всичко от себе си за краен успех“, заяви старшията. 

„Очаквахме едни състезател тази седмица, но за съжаление чака отбор в чужбина и на този етап няма да дойде. По принцип не сме спрели да се оглеждаме за попълнения“, обясни още Радуканов.

От клуба днес се обяви решение на проблема със забраната за внасяне на бутилки с минерална вода на стадиона, като от следващия мач, при двете чешми на стадиона – тази на входа и под официалната ложа ще се поставят пластмасови чаши за тези, които искат да си налеят вода за по време на мача.

Цената на билета за двубоя е 6 лв, а началният час е 21:00 в петък.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ