Само в 7DniFutbol.bg

Грант изгледал всички мачове на Левски! На “Герена” го търсили още за Лига Европа

7 Dni Futbol02.08.20174060
aврам грант

Левски издава по­вече от сериозни ам­биции с последните си действия. Всичко започна с трансфера на Габриел Обертан, който подписа със „сините”. Според мен той бе начинът, по който Спас Русев да докаже на феновете, че го е грижа за клуба. Онова изречение, че по стечение на обстоятелствата е дошъл на „Герена” изобщо не е истина и той искаше да го докаже. След пос­ледните неудачи той и Даниел Боримиров искаха да се изви­нят на феновете, като вземат Обертан като черешката на тор­тата в селекцията.

Идването на Аврам Грант е по­редната стъпка в тази насока. Доколкото аз чувам, по тази сделка се е работило още пре­ди мачовете с Хайдук. Просто на „Герена” искат авторитетен специалист, голямо име, което да поведе „сините” и да има дългосрочна визия за развитие както на първия тим, така и на школата. Имам възможността да познавам Аврам Грант и ще кажа, че той е безкрайно инте­лигентен човек. Това го отлича­ва от повечето чужденци, идва­ли у нас. Безспорно по-подготвен и авторитетен чужденец не е идвал у нас и според мен мо­же да помогне. Мога да кажа, че подхожда много отговорно към задачата си. Той е изгледал мачовете с Хайдук и всички кон­троли, запознат е с качествата на всеки футболист.

Иначе искам да кажа и някол­ко думи за Ники Митов. Той без­спорно е много добър треньор. Митов не си тръгва, защото е объркал нещо, а защото у нас не се дава достатъчно време. Само се замислете – как да отстрани Хайдук, когато са дошли 12 нови футболисти. Те не са пристигнали на една и съща да­та, с едно и също ниво на под­готвеност. Трябва да имаш стра­хотен екип от треньори и лека­ри, които да ти помогнат. И пак е трудно. Дори Манчестър Юнайтед дава на Мауриньо две години, а тук за 2 мача искаме бързи резултати. Симпатизирам на Митов, той е добър треньор, но просто с толкова нови няма­ше как да се получи за толкова кратко време.

Владислав Вутов, “Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ