Само в 7DniFutbol.bg

Митов си запазва част от достойнството, няма да се появи на “Герена” днес?

7 Dni Futbol02.08.201712680
Левски, тренировка, Николай Митов

Вчера Левски нямаше тренировка. По този начин бе потушено част от напрежението около Николай Митов, който продължава да се води треньор на тима, въпреки че собственикът на клуба Спас Русев открито води преговори с Аврам Грант и Делио Роси. Митов води заниманието на сините в понеделник, но не е ясно дали ще се появи тази сутрин на „Герена“, пише „Тема спорт“. Възможно е той да си подаде оставката, след като за всички е ясно, че е пътник. Но също така и да проведе тренировката.

Интересното е, че от цялата шумотевица отсъства и спортният директор Даниел Боримиров. Шефът пропусна домакинския мач с Витоша Бистрица, който бе спечелен от сините с 2:0. Боримиров бе най-яростният застъпник Митов да остане начело на Левски въпреки призивите на привържениците треньорът да бъде уволнен още през миналата кампания – след двете 0:3 от ЦСКА, както и баража с Верея. През този сезон публиката отново емна треньора заради изключително слабата игра срещу Сутиеска и Хайдук в Лига Европа, както и постната продукция в първенството, но шефът пак защити Митов. Първите индикации, че той започва да снема доверието си от Митов, дойдоха след 0:0 срещу Локо Пд на „Лаута“. Тогава директорът заяви, че не е наясно с бъдещето на треньора, и изрази недоволството си от играта.

Отсъствието му при понеделнишките разговори с Грант, на които бяха Красимир Иванов и Диана Иванова, подсказва, че той няма пръст при определянето на кандидатурите за нов наставник, а те са изцяло инициатива на собственика Спас Русев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *