Само в 7DniFutbol.bg

След срещата с Русев, Роси проговори за Левски! Италианецът знае какво искат на “Герена” и го каза

7 Dni Futbol01.08.201714530
делио роси

Италианският специалист Делио Роси, който пристигна в София за преговори със собственика на Левски Спас Русев, сподели, че все още няма яснота дали ще получи предложение за договор.

Босът на „сините“ и Делио Роси преговаряха няколко часа в столичен хотел, а крайното решение на Спас Русев най-вероятно ще бъде взето утре.

Както е известно, в последните два дни в столицата бе и Авраам Грант, който също преговаря с Русев.

„Не мога да кажа нищо конкретно за момента. Мога само да кажа, че съм много щастлив, че съм в България и че мога да говоря и да се срещна с хора, които ми предлагат работа извън Италия“, коментира Делио Роси пред NOVA.

„Решението е двустранен процес. Прочетох за историята на Левски в интернет. Знам, че Левски е един от най-титулуваните отбори в България, спечелил е 26 титли. Знам, че официалният екип на тима е син и че клубът има някакви проблеми през последните години. Знам също, че Левски иска отново да бъде велик отбор“, каза още италианецът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ