Само в 7DniFutbol.bg

Първо в 7DF: Аврам Грант e убеден: На 99% съм аз, разбрахме се за почти всичко!

7 Dni Futbol01.08.20177030
аврам грант

Аврам Грант напусна България днес след разговорите си със Спас Русев за треньорския пост в Левски и почти мигновено проговори за изходя от тях. Израелският специалист заяви убедено, че на 99% той ще бъде новият наставник на “сините”, като официално договорката трябва да бъде постигната в следващите дни.

“Завърших срещата си с представителите на Левски и мога да кажа, че на 99% съм убеден, че ще се споразумеем в близките дни. Остават няколко точки по договора за изглаждане преди сделката да бъде завършена и да поема толкова обещаващ клуб”, споделя Грант пред медиите в Гана, където изкара около 2 години като треньор на националния отбор.

Припомняме, че по-рано днес адвокатът на “сините” Даниела Иванова заяви пред медиите в Израел, че споразумение между Левски и Аврам Грант има и двете страни ще парафират официално договора, след като треньорът се завърне в България в четвъртък.

Привечер в София пък пристигна Делио Роси, който също ще преговаря със Спас Русев и решението си собственикът на Левски се очаква да вземе утре или най-късно в четвъртък.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ