Само в 7DniFutbol.bg

Паро предупреди ЦСКА: Без еуфория! Който се е надценил, да си взима шапката и да ходи да копае

7 Dni Futbol01.08.20177000
каранга цска

Един от най-успешните треньори на ЦСКА – Аспарух Никодимов, анализира пред клубният сайт победата над Ботев Пловдив с 6:2 в неделя.

“Доволен съм от резултата, а и от играта. Видя се, че отборът има потенциал, който тепърва ще разгръща. Разместванията, които направи треньорът Стамен Белчев, имаха ефект. Поздравявам го за тези негови решения – преди мача и по време на 90-те минути в Пловдив той ръководи отбора много добре. Има една стара максима – пейката лекува най-добре и най-бързо. Това важи в пълна сила за Кирил Десподов, който остана резерва, но влезе и вкара два гола. С качествата, които има, той трябва да реализира по две попадения във всяка среща. Нека не се възгордява още, не е голяма звезда и дано го е разбрал. Още нищо не е постигнал в ЦСКА, нито с националния отбор. Може би трябва да остане на пейката още някой друг мач и тогава ще го видим в различна светлина, убеден съм”, коментира Никодимов.

“Разбира се, възхитен съм и от играта на Фернандо Каранга. И преди бях казвал, че има голям потенциал. Създават ли му се положения, той ще бележи. С такъв креативен футболист ЦСКА трябва да използва повече крилата, да са по-раздвижени и по-бързи действията там, за да се отварят пространства за Каранга. Той е умен футболист и знае как да оползотворява положенията”, допълни специалистът.

“Идва сблъсък с Локомотив Пловдив на “Армията” и ЦСКА ще го спечели без проблеми. Обективно погледнато червените са по-добрият и по-опитен отбор на този етап и аргументите са на тяхна страна. Нека момчетата на Стамен Белчев не се възгордяват от успеха с 6:2 над Ботев, тъй като не е станало кой знае какво. Победа в първенството, което е нещо нормално за ЦСКА. Еуфорията понякога може да изиграе лоша шега на футболистите. И нека някои играчи се замислят къде се намират, защото в ЦСКА не можеш да си позволиш отпускане. Ако някой се е надценил, да си взима шапката и да си тръгва! След като не става за ЦСКА, може спокойно да ходи да копае”, завърши пред CSKA.BG Аспарух Никодимов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ