Само в 7DniFutbol.bg

Крушарски трябва да разбере, че президент на Локо (Пд), а не на някоя пивница

7 Dni Futbol29.07.20174490
Локомотив Пловдив - АЕЛ Лимасол, Христо Крушарски, Христо Бонев

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не спира да говори с езика на улицата пред медиите. Стана му навик. Повече от година слушаме глупост след глупост. Такъв речник и подобно поведение не прилягат на собственик на един от водещите клубове. Изказванията му са срамни и недопустими. Може би подхождат за маса, но не и за пред обществеността. Това все пак е Локомотив Пловдив, а не някаква говорилня или пивница.

Още повече, когато слушаме небивалици от клубния президент. По-добре е да си изпълнява задълженията към играчите, отколкото да приказва на махленско ниво. Известно е, че футболистите чакат 7 премии от миналия сезон, 4 наема за квартири и заплатите си за месец юни. Известно е също така, че през последната половин година играчите постоянно имат просрочени вземания.

Крушарски да полага повече усилия в тази посока, да създаде някакъв ред в клуба, защото това, което е в момента, не приляга на Локомотив. Не става въпрос само за честите забавяния на парите на състезателите, а и за много други организационни въпроси. На „Лаута” има куп неуредици, професионализмът напълно отсъства. Клубът вместо да защитава името си, предлага на обществеността все повече панаири.

Очевидно е, че и на голяма част от привържениците вече взе да им писва от начина на управление. Доказаха го с вчерашното си обръщение:

„В клуба цари пълна аматьорщина, а поредните закани на президента Христо Крушарски, че ще въведе ред, вече наистина никой не приема на сериозно, защото хаосът видно става все по-голям. Всичко това се допълва с нелепите приказки, че “ще играе сопа”, написаха вчера фенове на Локо. И са напълно прави. Положението вече става гротескно. Крайно време е Крушарски да разбере, че това е Локомотив Пловдив, един от символите на българския футбол, а не някаква селска история.

Черно-бялата общност се напати на президенти през последните 25 години. Една дузина се изредиха и с едно-две изключения всички бяха катастрофа.

Крушарски вече е ясен – по приказките го разпознаха.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ