Само в 7DniFutbol.bg

Израелска телевизия налива пари в Ботев

7 Dni Futbol16.07.20173850
ботев бейтар чворович

Израелски ТВ-канал (под шапката на европейски гигант) става причина мачът между Ботев и Бейтар в четвъртък на „Лазур“ да бъде преместен с час и половина по-рано. От медията са офертирали прилична сума пари на жълто-черните, за да може излъчването на реванша да започне в 19 часа.

Причината е, че от 20 в Израел ще бъде предаван мачът между Бней Йехова и Тренчин (в Петах Тиква на „ХаМошава“). Първият двубой в Словакия завърши 1:1 и мачът се очертава по-сигурен за израелски успех. По тази причина от медията смятат да променят началния час на Ботев – Бейтар от 20.30 на 19.00, пише “Марица”.

Като компенсация за неудобството от твканала са предложили на Ботев стабилна сума във валута. Точният и размер не е ясен, но се твърди, че ще компенсира приходите от затворените блокове и ще е напълно достатъчна за покриване на разхода за двойно увеличение на заплатата, с което Ботев ще пробва да задържи Омар Косоко.

За промяната на началния час се очаква само съгласие от Бейтар, а от УЕФА нямат никакви претенции.

Към този момент от Диема няма никаква индикация за смяната. В програмата на Диема спорт 2 пише: „20.30 Футбол: Ботев Пловдив – Бейтар Йерусалим, мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, директно”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *