Само в 7DniFutbol.bg

Национал отказал на Левски и Лудогорец, сега и на Ботев! Заяви: Ще спазя думата си и в България ще играя за…

7 Dni Futbol16.07.201730290
димитър рангелов

Националът Димитър Рангелов обясни пред „Меридиан Мач” каква е си­туацията около не­го в момента. Ос­вен, че го спрягат за Ботев, вчера се появиха информа­ции, че 34-годишният таран може да подсили Берое. Той обаче припом­ни, какво е казал още при заминава­нето си за чужбина и подчерта, че дър­жи на думата си.

„Не съм разтрог­нал, а договорът ми с Коняспор из­тече. Не ми го под­новиха, защото дойде нов треньор, нови шефове и те решиха, че ще за­лагат на по-млади футболисти. Отскоро съм в България и ако трябва да съм честен нито един български от­бор не е говорил с мен. За интереса на Ботев разбрах от един мой прия­тел, който пътува­ше за морето и ис­каше да се срещ­нем в Пловдив”, ка­за Рангелов, който е юноша на Сла­вия и има 126 мача и 32 гола за тима от „Овча купел” в периода 2000 -2006 г.

През лятото на 2006-а той бе продаден на френ­ския Страсбург, а след това носеше екипите на Ерцге-бирге Aye и Енерги Котбус, преди да последва топ тран­сфера му в Борусия Дортмунд, за който записа един мач в шампион­ския сезон 2010/11, след кое­то бе преотстъпен в израелски Макаби Тел Авив. Преди да отиде в Турция, където с Коняспор игра в Лига Евро­па, а след това спечели и купата на страната, той изкара две години в швейцарския Лю-церн.

„Сега съм си вкъ­щи и си почивам. Още преди 11 го­дини, когато напус­нах България, ка­зах мъжката си ду­ма, а аз държа на думите си. Заиграя ли у нас, това ще бъде само в Сла­вия. Имал съм офе­рти от Левски и Лудогорец, но ги от­казах”, каза още нападателят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ