Само в 7DniFutbol.bg

Ботев позлатява Косоко – нов нападател ще има само след края на сагата с Пантерата

7 Dni Futbol16.07.20174500
косоко ботев

След като онзи ден в Пловдив сериозно се коментираше, че Димитър Рангелов ще се появи за подпис на Коматево, от клуба бяха категорични, че на този етап няма да има нов трансфер.

„Съвсем честно казвам, че няма да бързам за нападател. Гледам много футболисти. Митко Рангелов е отличен играч, но не бързаме. Вече уточних, че държа да е българин, но към момента няма никакво развитие“, каза Николай Киров пред „Меридиан Мач“.

Истината е, че в Ботев изчакват развръзката на преговорите за нов договор с Омар Косоко, както и да видят какви оферти ще пристигнат за него. „Жълто-черните“ са предложили увеличение на заплатата на французина, който според действащия си контракт прибира по 3000 евро. Димитър Рангелов е дал индикации, че ще иска петцифрена сума за заплата, дори и да е в лева. „Канарчетата“ предпочитат да дадат тези пари на Косоко, който може да преподпише и да бъде продаден след края на сезона.

В Коматево дори са склонни да дадат на Пантерата повече пари, отколкото е новият таван за месечни възнаграждения. В момента най-скъпият футболист на Ботев е Тодор Неделев, който по новия контракт прибира по 5000 евро. За Косоко могат да бъдат отделени и 7000 евро, тъй като към него действително има реален интерес от Турция и Катар.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *