Само в 7DniFutbol.bg

“Синият” грешник от Сплит не изхвърчал с късмет – на “Герена” има само един начин да се спасят от нови глупости от него

7 Dni Futbol16.07.201713770
Левски - Сутиеска, Димитър Пиргов

Селекцията в Левски не е завършила. С този лайтмотив бяха изказванията и на Николай Митов, и на спортния директор Даниел Боримиров след мача с Хайдук. От „Герена“ намекнаха, че нови е по-вероятно да има при успех над хърватите, докато в противен случай може да се изчака до зимата. „Меридиан Мач“ обаче научи, че ситуацията е по-различна.

На „Герена“ вече имат ясен приоритет и той е нов централен защитник. В момента в Левски разполагат само с Давид Яблонски и Димитър Пиргов на тази позиция. Първият им заместник Деян Иванов явно не е в най-доброто състояние, след като изобщо не пътува за мача в Дугополие. Другата опция Симон Сандберг все още лекува контузия, а и припомняме, че доста отдавна бе нарочен за гонене. Така освен, че няма резерви на позицията, Ники Митов е принуден да пуска титуляр още един играч, който бе в списъка за гонене – Димитър Пиргов. Той оцеля само защото „сините“ предпочетоха да разкарат Александър Александров. Глупавата грешка на Пиргов за дузпата в Дугополие, която костваше загубата на Левски, още повече е разгневила спортно-техническия щаб. Няма как обаче той да седне на пейката, тъй като в момента опция освен Деян Иванов, му е само Георги Ангелов, който бе привлечен за резервен вътрешен халф.

„Сините“ ще вземат и качествено крило, ако отстранят Хайдук.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ