Само в 7DniFutbol.bg

Левски праща под наем любимец на феновете

7 Dni Futbol15.07.20176150
александър любенов деян иванов

Един от огромните любимци на феновете на Левски Деян Иванов ще бъде преотстъпен. Този ход ще бъде предприет, за да може младият централен бранител да трупа игрови опит.

По всяка вероятност той ще бъде отдаден под наем на Ботев Враца във Втора лига. Хубавата новина за него е, че вече е напълно здрав и там ще може да натрупа достатъчно игрова практика, за да може да си извоюва отново мястото на “Герена”.

Това преотстъпване говори, че най-вероятно ще бъде привлечен нов централен защитник в състава на “сините”. Те в момента разполагат само с Давид Яблонски и Димитър Пиргов, а Георги Ангелов може да бъде ползван в тази зона.

Независимо от преотстъпването сега, на “Герена” възлагат огромни надежди на любимеца на феновете. Сърцатият бранител наскоро подписа дългосрочен договор и този ход е единствено да може да възвърне формата си, която го направи титуляр преди поредицата тежки контузии в коленете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ