Само в 7DniFutbol.bg

Любо Пенев: Завръщам се у дома

7 Dni Futbol15.07.20174370
любо пенев

Новият треньор на филиала на Валенсия Любослав Пенев каза първи думи след назначението си. “Вълнувам се, завръщам се у дома. Ще имам удоволствието да работя с млади момчета в дублиращия тим, ще мога да помагам в израстването на млади момчета, които ще захранват първия отбор”, заяви бившият роден селекционер пред сайта на “лос че”.

“Аз съм много амбициозен. Бях такъв като футболист, такъв съм и като треньор. Целта ми е винаги максимумът, борбата във всяка среща, стремежът да се спечели всеки мач и да се работи с максимална интензивност на всяка тренировка”, сподели той.

“Страхотно е, че ще работя с млади момчета. Харесвам нападателния футбол, идеята е играчите да се забавляват на терена, да рискуват и да играят на ръба. Футболът е смесица между нападение и защита, но със сигурност мен ме интересува повече нападението. Лека-полека ще налагам своето мислене и философия”, сподели още Любо.

Официалното му представяне ще е в сряда след първата тренировка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ