Само в 7DniFutbol.bg

Лаптопа: Няма от какво да се срамуваме, още не знаем кои отбори са от нашата черга

7 Dni Futbol15.07.2017330
коце ангелов лаптопа

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана доволен от представянето на момчетата си в дебютния им двубой в Първа лига, загубен от Черно море с 0:1. Според него, момчетата в състава на новаците няма от какво да се срамуват от играта си в тази битка в Каварна.

“Не се срамувам от играта на всички момчета. разбира се, има много неща, които трябва да поправяме. Реално, ако кажа, че не заслужавахме да загубим мача, не знам дали няма да сгреша, защото Черно море имаше ситуации. Но и ние имахме. Още ни идва малко бързо темпото, не е като в Б група. Но съм убеден, че отборът ще прогресира с всеки мач”, сподели Ангелов.

“Мислех, че няма напрежение, но се оказа, че има. В последните 15-20 минути разбрахме какво трябва да правим и изпуснахме някои ситуации. Но това е нормално, още не можем да се ориентираме, но в началото е така. Трябва да започнем да налагаме футбола, който искаме”, добави треньорът и сподели дали има рецепта за представяне на новак срещу тимовете от елита.

“Срещу отборите от елита не мисля, че има специален начин как да си успешен. Всеки отбор си има специфики, има си и слабости. С всеки се подхожда различно”, добави Ангелов. Той е категоричен, че в момента не иска да мисли за точки, защото иска отборът му да се наслади на представянето си в елита.

“Още не се знае кои са от нашата черга отборите. Не мислим за точки, най-ценното нещо, което получихме, е да се насладим на най-високото ниво в родния футбол. Мен точките не ме интересуват, интересува ме да играем добър футбол, а това ще доведе до наличието на точки.”

“Дали е победа и ще ги вдигне и дали е загуба и ще ги смаже, е една догма. Играчите имат 90 минути, в които да покажат на какво са способни. Когато те се представят добре, всичко си идва на мястото”, завърши наставникът на Витоша (Бистрица): Няма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ