Само в 7DniFutbol.bg

Петев реве като девойка след уволнението: Научих от медиите, че вече нямам работа

7 Dni Futbol15.07.20173690
Национален отбор, Ивайло Петев

освободен от Динамо (Загреб). Уволнението на родния специалист дойде само 48 часа преди началото на хърватския шампионат, а самият той разкри, че последен е научил, че вече не е част от клуба.

“Постъпиха много некоректно с мен. Ако искаха да ме уволнят, можеха да го направят след края на миналия сезон или преди началото на подготовката. Това е пълна катастрофа, няма никакъв смисъл! Когато загубихме финала за Купата на Хърватия, имах някакви оферти от други клубове и предполагам, че те са се интересували от мен, защото тогава са си мислели, че повече няма да съм треньор на Динамо.”, каза Петев пред “Ютарни лист”.

“Един нормален, един голям клуб не работи така. Представете си, научих за раздялата вечерта, след като всички медии го написаха. В същия ден проведох тренировката, всичко беше наред и изведнъж получих обаждане, в което ми казаха, че повече не съм треньор на отбора. А дотогава всичко си беше нормално!”, продължи той.

“Наистина, нямам никаква идея какво се случи. Всичко си беше нормално и получавам обаждане, наистина не знам как да ви го обясня. Не съм имал впечатление, че нещо се случва около мен, че искат да ме уволнят. Беше истински шок за мен, наистина просто не мога да повярвам, никога не съм очаквал такова нещо”, завърши бесният Петев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *