Само в 7DniFutbol.bg

Втори отбор от село дебютира днес в елита на България

7 Dni Futbol15.07.20173410
витоша

Витоша (Бистрица) се превърна в едва втория тим от село, който ще бъде част от елита на родния футбол. Единственият предшестве­ник на тигрите е Олимпик Га­лата, който през сезон 1997/1998 година е част от тогавашната А група. Олим­пик, който впоследствие игра в Тетевен, не успя да се задър­жи при майсторите, но успя да измъчи доста от тимове­те.

Днес Бистришките тигри гостуват на Черно море в първия си мач в Първа лига. Наставникът Костадин Анге­лов ще заложи на офанзивна тактика – 4-3-3, като колеба­нието му е кой да е на върха на атаката – Даниел Пеев или Григор Долапчиев.

“Важното е да надградим постигнатото”, каза трень­орът.

За негово съжаление поне в началото Витоша няма да мо­же да домакинства на своя стадиона в Бистрица, а ще приема съперниците си на “Васил Левски”.

“Текат строителни работи на стадиона в Бистрица, пра­ви се всичко възможно да за­почнем максимално бързо. На­дявам се след 3-4 домакински мача да отидем в Бистрица, но за мен е много по-добре да изпиташ трудностите в на­чалото, отколкото в края. Не се славим с голяма фенска маса, но имаме верни привържени­ци, които ще дойдат и на “Ва­сил Левски”, добави Лаптопа, цитиран от “Тема спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ