Само в 7DniFutbol.bg

В Израел се молят: Дано Косоко няма ден

7 Dni Futbol13.07.20171000
косоко ботев славия

В Бейтар са добре запознати със съперника си Ботев. Треньорът на израелския тим Шарон Мимер заяви, че се надява основният нападател на канарчетата Омар Косоко да не се представи на познатото ниво.

“Знаем, че към Косоко е имало оферта от Турция през седмицата. Дано това да му повлияе и той да е разсеян на терена. Нека си мисли за трансфер, а не за мачовете с нас”, коментира треньорът вчера.

“Ще има елемент на изненада за Ботев, макар да съм убеден, че и съперникът ни е проучил добре”, добави треньорът.

“Съперникът е опасен в атака. Има креативни и бързи футболисти в предни позиции. Единият е Косоко, другият е Неделев, който е голям талант. Бил е купен от Майнц 05, така че не е случаен футболист. Трябва да сме много внимателни и ще подходим с нужния респект. Но ние вярваме в класирането и сме задължени да продължим напред”, коментира още Шарон Мимер.

“В реванша с Вашаш (3:0) бяхме перфектни – действахме много агресивно, не давахме лесно топката, играхме бързо и интелигентно. Статистиката сочи, че в домакинството ни срещу унгарците са ни отнели 43 пъти кълбото, а в гостуването – само 17 пъти”, отчете треньорът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ