Само в 7DniFutbol.bg

Ужас! Нагли апаши окрадоха екипите и телевизора на Банско

7 Dni Futbol13.07.2017840
банско

В навечерието на старта на сезона тимът на Банско пострада сериозно и остана без част от екипировката си – фланелки, гащета, анцузи. Злосторници влезли в склада на клубната база, където спокойно подбрали, каквото им е нужно, пише „Меридиан мач“.

Освен екипи взломаджиите взели и 42-инчов LED телевизор, на който отборът правеше в продължение на почти 4 години своите разбори. Явно крадците са били суеверни и са заложили на числото 3 като били откраднати и всички топки, с които отборът разполагал и били закупени само преди 3 месеца.

Все пак изпълнителният директор на клуба Йордан Баряков и ръководството реагираха своеовременно и веднага бяха закупени чисто нови топки и бе поръчана да бъде възстановена откраднатата част от екипировката. Докато пристигне обаче, домакинът Благой Загорчин ще трябва да изрови от дълбоките резерви част от подготвената за бракуване екипировка, която за късмет е трябвало да бъде изписана в края на този месец. На всичкото отгоре злодей влязъл с автомобила си на стадион „Свети Петър“ и направо е изорал стадиона.

„Който и да го е направил, това нека тежи на съвестта му. Шокът бе изключително голям, защото се е действало доста квалифицирано и много прецизно. Явно човекът или хората, които са направили това долно деяние са правили тези неща и преди, а не са някакви аматьори“, коментира изпълнителният директор на Банско Йордан Баряков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ