Гаден номер! Треньорът на Сутиеска изпя на Хайдук от какво да се пази срещу Левски

7 Dni Futbol12.07.20175941
Сутиеска, пресконференция, Никола Ракойевич

Хайдук получи неочаквана помощ за предстоящия сблъсък с Левски от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Тя дойде от треньора на Сутиеска Никола Ракойевич, който сподели впечатленията си от „сините“. Както е известно, 26-кратният шампион на България отстрани черногорците в първия кръг на надпреварата.

„Левски показа две различни лица срещу нас. В Черна гора играха много по-различно, отколкото в София. В България имаха огромна подкрепа от феновете. Със сигурност за вас е от голяма полза, че ще гостувате пред празни трибуни“, започна Ракойевич.

„В предни позиции разчитат на чужденци. Адениджи, Нар и Мапуку. Последният е много неудобен съперник. Стреля от всяка позиция. Освен това обича да провокира и търси фаулове. Мисля обаче, че не може да изкара повече от 60 минути. Поне срещу нас беше така. Другият опасен играч е Роман Прохазка. Той организира играта на Левски и го прави добре. Обича да шутира от голяма дистанция и често вкарва от над 25 метра“.

„В защита Левски е тромав. Там играят Пиргов и Яблонски. Вторият е висок и силен във въздуха. Не е обаче маневрен и Хайдук може би трябва да използва бързи нападатели“.

„Най-голямо впечатление от Левски ми направиха феновете. Наистина са невероятни. Голям плюс е за вас, че няма да подкрепят отбора в София. Като цяло мисля, че Хайдук ще продължи. Пожелавам ви го. Това ще е отмъщение и за нас“, завърши Ракойевич пред хърватските медии.

Хайдук и Левски се изправят един срещу друг в четвъртък от 21:30 часа.

коментар

  • ОЧКО БИБОЧКО

    12.07.2017 at 19:49

    Е КОЕ МУ Е ГАДНОТО????
    ТО ТОЯ ОТБОР ОТ ПОДУЯНЕ НЯМА КОЙ ДА ГО ОБИЧА НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *