Само в 7DniFutbol.bg

Официално отложиха Левски – Лудогорец за национален празник, Ботев изобщо не е подавал молба за промяна

7 Dni Futbol11.07.20175602
левски лудогорец ивайло найденов

Дербито от първия кръг Левски – Лудогорец официално бе отложено с решение на СТК.

Двата отбора трябваше да играят в първия кръг на Първа лига в неделя, 16 юли, но поради евроангажиментите  и искането им за повече почивка, срещата беше отложена за 6 септември. Това се пада между седмия и осмия кръг на елитната ни дивизия.

“По молба от ПФК „Левски“ за отлагане на срещата от I-ви кръг на Първа професионална лига между отборите на ПФК „Левски“ и ПФК „Лудогорец“ насрочена за 16.07/неделя/2017 г от 21.00 часа със съгласието на ПФК „Лудогорец“, Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия, срещата се отлага и се насрочва на 06.09/сряда/2017 г от 20.00 часа, което е първата официална дата за отложени срещи от календара на БФС”, написаха от СТК.

Въпреки информациите, че и Ботев е поискал отлагането на своя двубой от първия кръг срещу Пирин, също по причина мача му от ЛЕ с Бейтар, такова не е направено.

От БФС поясниха за Gong.bg, че от Ботев не е постъпвала молба с искане срещата с Пирин да бъде отложена и затова не е предприето действие в тази посока.

Единствено по искане на телевизията в неделя мачът Пирин – Ботев е изтеглен за по-късен час и ще се играе от 20.30 ч., вместо от 18.45.

2 коментара

 • ПИЛЕ НА ГРИЛ-РАЗГРАД

  11.07.2017 at 14:31

  ОФИЦИАЛНО НАЙ МРАЗЕНИТЕ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ СИ ВРЪТНАХА ПО ЕДНА ФЕДЕРОСКА

  Reply

 • ОЧКО БИБОЧКО

  11.07.2017 at 15:20

  Настоящият ФК “Левски” е фалшив! Това заяви Петър Петров, който през 1992 г. е регистрирал клуба и твърди, че е истинският му президент и притежава документи, с които може да докаже, че емблемата и марката “Левски” са негова собственост. “Това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Господин Батков никога – заявявам го най-официално – никога не е бил президент на ФК “Левски” и собственик”, каза Петров в студиото на “Тази сутрин”. “През 1988 г., когато вече условията позволяваха, си направихме инициативен комитет за възстановяване на ликвидирания от БКП спортен клуб “Левски”, разказа Петър Петров. Той има документ от 1952 г., в който пише, “по решение на ЦК на БКП от 27 август 1949 г., спортен клуб “Левски” е закрит и дружеството е преминало от териториален към производствен принцип.” Писмото е строго поверително и е само в два екземпляра, обясни Петров. Петър Петров от години е по дела, като през 2006-а ги губи и претенциите му се оспорени. “Тези дела са такава порнография. Аз не вярвам на българския съд. Аз подавам молбата, че ми е отнета по съвсем незаконен начин емблемата… понеже бях болен, подадох молба да се отложи делото, но делото не се отлага. И се решава, че емблемата не е моя.” “Батков пращаше вкъщи да ме малтретират, за да им предам това. Той искаше да се идентифицира с този клуб”, твърди Петров. Петър Петров е категоричен, че клубът му е бил откраднат. „След като регистрирахме нашия клуб през 1991 г., ДС нямаше намерение да се предава, тя искаше да продължи своето съществуване, но в друг вид. Тогава направиха най-голямата измама и най-голямото престъпление за 100-годишната история на спорта – създаването на ФК “Левски 1914” “Тодор Батков е във второто действие. В първото беше Лавчис. Този клуб е създаден от ДС с цел да се подмени нашето ръководство и нашия клуб”, каза Петър Петров.”Татяна Дончева е човекът, който създаде този фалшив клуб. Тя го узакони. Тя беше прокурор тогава в Софийски и градски съд. Това, което е сега в момента, не е истинският Левски. Това е подмененият клуб Левски. Тя е човекът, който създаде този фалшив клуб, чрез който бяха откраднати на 8 млрд лева (преди деноминацията)”, твърди Петров. Това, което Петър Петров иска да постигне е да докаже, че настоящият клуб не е истинският “Левски”, че е фалшив и е създаден от ДС.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *