Само в 7DniFutbol.bg

Няма какво да извади Рошу и Гомез от титулярите – има само една дилема пред Митов

7 Dni Futbol11.07.20176060
жорди гомез

Двамата нови халфове Жорди Гомес и Нелуц Рошу почти сигурно ще бъдат хвърлени директно като титуляри в мача срещу Хайдук Сплит. На „Герена“ изчакваха, за да видят каква е формата им най-вече от физическо естество. Изглежда ситуацията е задоволителна, пише „Меридиан мач“. Рошу слиза директно от лагер с бившия си тим Виторул, така че той е на нивото на съотборниците си. По-проблемен изглеждаше Гомес, но с оглед на класата му почти сигурно ще се рискува с хвърлянето му като титуляр от първата минута. В краен случай единият ще излезе сред 11-те, докато другият ще остане на пейката, но шансовете за това са повече от минимални.

Добрите новини на „Герена“ не спират дотук, след като стана ясно, че и Антонио Вутов ще бъде на линия. За него също ще се чака до последно, за да се знае дали ще може да е титуляр, но почти сигурно и това ще стане. Така решението кой да бъде бек – Цветкович или Прохазка ще донареди състава.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ