Само в 7DniFutbol.bg

Митов не оставя никой да му върши черната работа – ето какво направил веднага след Сутиеска

7 Dni Futbol11.07.20178230
Левски - Сутиеска, Николай Митов

Старши треньорът на „Левски“ Николай Митов показа, че иска да е максимално запознат лично с възможностите на съперника в Лига Европа „Хайдук“, вместо да разчита само на анализ на видеозапис и доклади от скаутското звено. Веднага след елиминирането на „Сутиеска“ след 0:0 в реванша в Черна гора, Митов и помощникът му Асен Букарев са заминали за Словения, за да наблюдават последната контрола на „Хайдук“ – 2:0 над местния „Кръшко“, пише „24 часа“. Митов доби преки впечатления от опонента за втория предварителен кръг на Лига Европа, които да предаде на играчите при подготовката за двубоя в Дугополе. Първият двубой е в четвъртък, 13 юли. Реваншът е седмица по-късно в София.

Под ръководството на Николай Митов вече се готвят и новопривлечените Нелуц Рошу и Жорди Гомес. Румънецът и испанецът са картотекирани и имат право да играят срещу „Хайдук“. Антонио Вутов, който претърпя инцидент в хотелската стая в Черна гора и пропусна реванша срещу „Сутиеска“, ще пътува за Хърватия. Стъклото на душ кабината се свлече върху краката на Вутов и той бе шит в болница, но последните прегледи показват, че ще е в състояние за игра до четвъртък.

„Готови сме за „Левски“, написаха на официалния сайт на „Хайдук“ след завръщането на тима от подготвителния лагер в Словения. От понеделник хърватите се готвят за сблъсъка с „Левски“ в предградието на Сплит Дугополе.