Само в 7DniFutbol.bg

Официално: Ботев получи оферта за звездата в атаката си! Ще бъде ли продаден преди мачовете с Бейтар?

7 Dni Futbol10.07.20174960
Ботев Пловдив - АЕЛ Лимасол, Омар Косоко

Ботев получи конкретна оферта за звездата си Омар Косоко. Източници на Marica.bg разкриха, че е отправена от клуб от Турция. Предложението е от преди няколко часа. На този етап името на отбора се пази в тайна. Преди време интерес към него проявяваше Касъмпаша, но е твърде вероятно да става въпрос за друг отбор.

Както е известно, Косоко има договор с канарчетата до края на календарната година. Ако той не приеме да удължи контракта си, то на Коматево ще се опитат да приберат поне прилична сума за правата му, продавайки го до края на трансферния прозорец.

„Да, днес разговарях с г-н Палийски за продажбата на Омар Косоко. Няма да разкривам повече подробности, но наистина офертата е от Турция”, потвърди агентът Николай Жейнов.

Болеслав Козакевич, който е личният агент на Омар Косоко, също потвърди, че днес Ботев Пд са получили оферта за клиента му.

„В клуба влезе оферта тази сутрин. Дойдоха на крака. Офертата обаче не удовлетворява клуба. Няма да разкривам други подробности, както и от къде точно дойде предложението. Сега ще изчакаме да минат двата мача с Бейтар Йерусалим. След тях допълнително ще се разбере какво ще се случи”, каза пред Marica.bg Козакевич.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ