Само в 7DniFutbol.bg

Последният голям трансфер на българин от “А” група в топ първенство – пълен провал! Клубът му се чуди как да се отърве от него, 1 млн. евро не стигат

7 Dni Futbol10.07.201714300
симеон славчев национали

Ръководството на Спортинг Лисабон продължава да не получава достатъчно добра оферта, за да продаде българския национал Симеон Славчев, съобщава „Record“.

Бившият футболист на Литекс бе изпратен да тренира с втория отбор и за момента води с него подготовка.

Той изобщо не попада в плановете на наставника на Спортинг Лисабон Жорже Жезус и е един от тримата футболисти, които бяха отпратени от първия тим още в началото на подготовката.

За разлика от другите двама обаче, Спортинг иска на всяка цена да продаде Славчев, но нито една оферта за момента не удовлетворява португалския гранд.

Другите двама играчи, които заедно със Славчев още в първия ден бяха пратени да се подготвят с втория отбор – Кристиан Понде и Уалисон се очаква да бъдат преотстъпени.

В същото време Спортинг Лисабон очаква да възстанови част от инвестицията, която направи за Славчев. Португалският гранд брои 2,5 милиона евро на Литекс за полузащитника преди три години. 23-годишният футболист не записа нито един официален мач с екипа на Спортинг Лисабон, тъй като последователно бе преотстъпван на отборите на Болтън, Аполон Лимасол и Лехия Гданск.

В началото на юни Спортинг отхвърли офертата на Лехия за Славчев, която бе на стойност 1 милион евро.

Бъдещето на българския футболист за момента остава обвито в мъгла.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *