Само в 7DniFutbol.bg

Петев не е като Вуцов, не отписа Левски – Кмета удря здраво рамо на “сините” за разлика от легендата

7 Dni Futbol10.07.20179340
петев

Ивайло Петев има всички причини да не харесва особено много Левски и дори да стиска палци на Хайдук. Само че ситуацията е различна. За разлика от Красимир Балъков, треньорът на Динамо е проявил патриотизъм, като е отказал каквато и да е информация на хърватите, пише „Меридиан мач“. Петев освен за помощ, е бил търсен и от медиите в страната, за да даде коментар за качествата на Левски. Той категорично е отказал и изявление пред хърватските медии за състоянието на „сините“.

Вместо това обаче Петев е говорил със спортно-техническия щаб на Левски и им е дал пълната информация, с която разполага за качествата на Хайдук. Дали тя ще се окаже от помощ, ще видим в четвъртък.

В същото време легендарният футболист и треньор на Левски Иван Вуцов тотално отписа тима в интервю пред хърватските медии.

“Левски е доста променен отбор в сравнение с предишния сезон. Тимът тепърва се обиграва. Според мен, сегашните футболисти разполагат с по-голям потенциал. В гостуването на Сутиеска Левски контролираше ситуацията и продължи заслужено. Въпреки това, мисля, че Хайдук е по-добър и няма да има проблеми. Хърватите би трябвало да се класират за следващия кръг”, сподели Вуцов.

“Жуниор Мапуку изглежда малко по-добър от останалите в Левски, но не е някаква голяма класа. Доста е подвижен, разбира играта, но пак казвам, не е нищо изключително. Като цяло, в отбора няма звезди, залага се на колектива. Смятам, че с новите попълнения Рошу и Гомес Левски ще вдигне нивото си. Очаквам двамата да бъдат картотекирани за амчовете с Хайдук. Нямам особени впечатления от тях, но от това, което чета по медиите, явно са добри футболисти”, заяви бившият шеф в БФС.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ