Само в 7DniFutbol.bg

Хърватин плаши Левски: Идвате в ада!

7 Dni Futbol10.07.20175690
1

21-годишният играч на Хайдук (Сплит) Фран Тудор, който може да играе като десен бек и крило, даде интервю пред хърватските медии преди първия мач срещу Левски. Както е известно, двубоят няма да се играе на “Полюд”, а в градчето Дугополие. Тудор е гласен за титулярен десен защитник срещу “сините”.

“Не сме правили детайлни анализи, но знаем, че те се подсилват. Взели са испанец. Ако обаче искаме да оставим следа в Лига Европа, трябва да бием много по-сериозни съперници от Левски. Каква атмосфера очаквам в Дугополие? Адска! Ще бъде страхотно, играл съм тук преди две години срещу Силамае Калев. Надявам се този път да се представим още по-добре и да победим, както го сторихме и тогава срещу естонците”, заяви Тудор.

“Контролите не трябва да се гледат толкова критично, защото единственият показател за състоянието ни ще бъде Левски. Опитахме някои нови неща и ще бъдем готови, когато му дойде времето”, обеща Тудор, който вече влиза в сметките и на селекционера на Хърватия Анте Чачич.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ